Pagan Altar palaa Suomeen

Brittiläinen Pagan Altar palaa Suomeen muutaman vuoden tauon jälkeen. Kyseessä on yhden illan konsertti, sillä yhtye ei tee laajempaa Euroopan kiertuetta lähiaikoina. Pagan Altarin Helsingin konsertti järjestetään Kuudennella Linjalla torstaina 05.09.2013.

Vuonna 1976 Terry ja Alan Jonesin perustamaa Pagan Altaria on monissa yhteyksissä verrattu NWOBHM- ja doommetallin yhdeksi kantaisäksi, vaikka ensimmäistä virallista julkaisua saatiin yhtyeeltä odottaa useampi vuosikymmen. Viimeisen kymmenen vuoden aikana yhtye on aktiivisesti julkaissut tuotantoaan ja keikkaillut laajasti. Suomessa yhtye kävi edellisen kerran keväällä 2010 klubikeikalla ja samana kesänä Hammer Open Air -festivaalilla.

Illan avaa nuoresta iästään huolimatta jo arvostetuilla Roadburn-festivaaleillakin esiintynyt helsinkiläistrio Tombstoned, jonka keikat ja julkaisut tuppaavat myymään loppuun alta aikayksikön. Yhtyeen tyyliä on kuvailtu psykedeeliseksi doom-metalliksi ja tämähän pitää kutinsa, bändi on sekä raskas että huuruisen maalaileva.

Illan henkeen sopivasta levymusiikista vastaa DJ-Astro

KEIKKA
To 05.09.2013 Kuudes Linja, Helsinki

LIPUT
Ennakot 17€ + Tiketin palvelumaksu
Ovelta 19€