Murheenlaakso, Yo-talo, 24.9.2022. Photo: Olli Koikkalainen

Otran kitara laulaa vaan: Katso videolta, miten komeasti Mana Manan klassikko “Paniikki on ekstaasin veli” soi syksyllä 2022

Hyvää kannatti odottaa tällä kertaa vähän pidempäänkin. Murheenlaakson oli tarkoitus juhlistaa Manan Manan Totuus palaa -klassikkolevyn 30-vuotisuutta Tampereella jo pari vuotta sitten, mutta pandemia sotki suunnitelmat ja keikan päivämäärä ehti muuttua tässä välissä ties miten moneen kertaan.

Kun keikka viimein toteutui, Yo-talolla oli porukkaa enemmän kuin muistan nähneeni siellä vuosikausiin. Tunnelma oli tiivis ja lämpötila nousi sen verran korkeaksi, että hikeä pyyhittiin taajaan niin lavalla kuin salin puolellakin. Se ei haitannut tahtia, vaan meno oli silkkaa rautaa alusta loppuun. Uusia pikantteja sävyjä Otra Romppasen (nykyisen Jehkisen) maagisiin sävellyksiin tarjosi Ema Hurskainen kosketinsoittimillaan.

Totuus pala -levy kuultiin kokonaisuudessaan, ja illan päätti aina yhtä hieno Paniikki on ekstaasin veli. Tältä se kuulosti, nauttikaa Otran ja kumppaneiden hypnoottisesta vedosta!

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.