Oho, Postilta ihan aidosti hyvä idea

Posti ei tunnu nykyään osaavan mitään muuta kuin potkujen antamisen, toimipisteiden sulkemisen, ulkoistamisen R-kioskille ja automaattisesta osoiteselvitettyjen kirjeiden ohjaamisen väärään paikkaan, mutta nyt ne ovat keksineet oikeasti hyvän idean. Joku on Posti-talolla potkujaan odotellessaan ilmeisesti surffaillut tarpeeksi Facebookin kirppisryhmiä ja saanut ahaa-elämyksen, että ne kamat liikkuu usein siihen lähialueelle, joten niitä Postin pakettiautomaattejan voisi käyttää hyväksi.

Eli yksinkertaisesti myyjä vie koodilla paketin laatikkoon ja toisella koodilla ostaja voi sen sieltä hakea. Ei tarvii sumplia mitään aikatauluja ja hintakin on pidetty inhimillisessä 3 eurossa. Jopa toimitusvarmuus on kunnossa, kun Postin työntekijöiden ei tarvitse pakettiin koskea.

Hommaa pilotoidaan parhaillaan. Tsekkaa paikat tuolta.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.