Odd Futuresta tuttu Earl Sweatshirt saapuu soolokeikalle Suomeen

Maineikkaasta hip hop -kollektiivi Odd Futuresta tuttu Earl Sweatshirt saapuu keväällä soolokiertueensa tiimoilta Suomeen. Los Angelesin hip hop -kentän nuoriin kykyihin lukeutuva Earl Sweatshirt nousee lavalle Helsingin Nosturissa torstaina 6. maaliskuuta. Lämppäriksi keikalle on valikoitunut kotimainen Noah Kin. Keikan lipunmyynti käynnistyy Tiketissä torstaina 21. marraskuuta.

Vuonna 1994 Los Angelesissa syntyneen Earl Sweatshirtin (oikealta nimeltään Thebe Neruda Kgositsile) sooloura on lähtenyt vauhdilla käyntiin. Odotettu uusi levy ”Doris” ilmestyi elokuussa ja se on sen jälkeen kerännyt paljon kehuja musiikkimediassa. Levyllä esittäytyykin ihmelapseksikin tituleerattu nuori lupaus, jonka omaperäisessä musiikissa ja sanataituruudessa on kehuttu olevan Los Angelesin hip hopin tulevaisuus.

Earl Sweatshirtia lämmittelee Helsingin keikalla toinen nouseva hip hop -lupaus, suomalais-nigerialainen Noah Kin. Hän on noussut ”No Matter the Season” -debyytillään ja viime vuonna julkaistulla ”9fngrs”-albumillaan yhdeksi kotimaisen hip hop -kentän puhutuimmista nuorista artisteista. Parhaillaan Noah Kin valmistelee kolmatta albumiaan, jolta on jo lohkaistu videosingle ”You Never Asked”.

KEIKKA
To 6.3.2014 Helsinki, Nosturi
Ovet klo 19, ikärajaton / rajattu anniskelualue K-18

LIPUT
Myyntiin to 21.11.2013 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 30 euroa Tiketin myyntipisteistä