Nyt kolisee – Sliipparit are back, again

Enpä olisi uskonut, että tämä levy potkii näin kovaa, mutta pakko se on myöntää, että lähes eläkeikäiset Suomen viralliset rähjääjät jaksavat kaivaa jälleen uuden kulman avoimen kriittiseen vittuiluunsa. Edellisestä avautumisesta alkoikin olla taas kulunut jo kymmenisen vuotta ja kun mitään positiivista ei taaskaan ole tapahtunut päättivät miehet jälleen lähteä studioon.

Jo levyn nimestä Vain elämää – Only rock ‘n’ roll voi päätellä yhden vittuilun kohteen. Mutta osansa saavat perinteisesti poliitikot niin Suomesta kuin ulkomaitakin. Myös viinalla läträämisestä otetaan mittaan useampaankin otteeseen. Pari klassikkokoveriakin on ujutettu mukaan – Leevi and the Leavingsiä ja Ratsiaa.

Kolmen soinnun ränttätänttä on kaikki mitä tarvitaan, kunhan on asenne kunnossa. Arvostan.

PS: Ilmeisesti bändin ensimmäinen Lahti-viittauksinen raita löytyy tältä levyltä ja yksinkertaisuudessaan kohde on “Lahden suurin vientivaltti” lihamuki.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.