Nummirock avasi julkistuspelin mm. Amon Amarthilla ja Bodomilla

Juhannuksen perinteikkäin metallifestari Nummirock avaa pelin jälleen raskaalla kädellä. Lavalle astelee ruotsalainen viikinkimetalliyhtye Amon Amarth sekä kotimaista vauhtia ja soittotaitoa tarjoileva vientitykki Children of Bodom.

Kotimaista osaamista melodisen metallin osalta jatkaa pitkään uutukaistaan odotuttanut Wintersun sekä lavakarismaa uhkuva Ensiferum. Mukana ovat myös juhannustunnelmaan loistavasti sopivat Ghost Brigade ja kesän ainoan keikkansa Nummijärvellä soittava Insomnium. Vauhtia juhannukseen tuovat juuri uudet albuminsa julkaisseet Pain Confessor ja Mors Principium Est, kuten myös keväällä tuoreen albumin julkaiseva Nicole. Metalliväelle entuudestaan tuttuja nimiä löytyy myös yhtyeestä nimeltä Sons of Aeon, jonka tammikuussa julkaistava levy on jo nyt kerännyt kiitettäviä arvosteluja alan medioissa. Railakkaan juhannuksen kunniaksi kunnon humpat tarjoilee pari vuotta sitten jättiyleisön päälavan eteen kerännyt Eläkeläiset. Lisää esiintyjiä julkaistaan talven ja kevään mittaan.

Nummirock Demosetä tarjoaa nouseville metalliosaajille mahdollisuuden tuoda kykynsä esiin ja kilpailla paikasta soittaa Nummirockissa juhannuksena. Palvelu on avattu uudistettuna osoitteessa: demoseta.nummirock.fi.

Joulukuun ajan myynnissä olevat, toimituskuluineen 96,50 euron hintaiset, kolmen päivän tarjousliput ovat myynnissä Tiketin myyntipisteissä joulukuun loppuun saakka. Tammikuun ensimmäisestä päivästä lähtien lipun hinta toimituskuluineen on 110 euroa. Perinteiseen tapaan auto- ja telttapaikka kuuluvat ennakkolipun hintaan.

20.-22.6.2013 Kauhajoen Nummijärvellä järjestettävä tapahtuma järjestetään 27. kerran Nummirock-nimellä.