Nosturiin rantautuu melko tiukka HC-kiertue – mukana mm. Terror ja Comeback Kid

Hengästyttävän hieno kattaus hardcoren ja punkin parhaimmistoa kiertää syksyllä Eurooppaa Impericon Never Say Die! -kiertueen merkeissä. Kiertue tekee pysähdyksen myös Helsingissä tiistaina 11. marraskuuta, jolloin Nosturin lavan valtaa yhteensä seitsemän kovaa yhtyettä: Terror, Comeback Kid, Stick To Your Guns, Obey The Brave, More Than A Thousand, No Bragging Rights ja Capsize. Keikan lipunmyynti käynnistyy Tiketissä perjantaina 6. kesäkuuta.

Impericon Never Say Die! -kiertue esittelee tämän päivän parhaat hardcore-nimet ja kiinnostavimmat tulokkaat. Yhdysvaltalainen Terror lukeutuu hardcore-bändien terävimpään kärkeen. Yhtyeen tuorein albumi ”Live By The Code” julkaistiin viime vuonna. Kanadalainen Comeback Kid vuorostaan on tullut tutuksi suomalaisyleisöillekin jo entuudestaan. Bändi julkaisi tänä vuonna ”Die Knowing” -albuminsa, joka on sarjassaan Comeback Kidin viides. Kalifornialaisbändi Stick To Your Guns on noussut viime vuosina yhdeksi genrensä seuratuimmista yhtyeistä. Bändi valmistelee parhaillaan viidettä studiolevyään, mutta on julkaissut vastikään oman versionsa Florence + The Machinen ”Dog Days Are Over” -hitistä ”Sumerian Ceremonials” -kokoelmalla.

Vuonna 2012 perustettu Obey The Brave on yksi nopeimmiten suosiotaan kasvattaneita kanadalaisia metalcore-bändejä. Kiertueen portugalilaisvahvistus More Than A Thousand vuorostaan on ollut kasassa vuodesta 2001 saakka ja vahvistanut kulttisuosiota keikoillaan. Nyt bändillä on tähtäimessä Euroopan yleisöjen lisäksi myös Yhdysvallat. Yhdysvaltalainen No Bragging Rights on operoinut jo vuodesta 1999, levyjä melodista hardcorea soittava yhtye on ehtinyt julkaista kolme. Kalifornialaisviisikko Capsize on vuorostaan soittanut yhdessä vuodesta 2009 saakka ja kerännyt aktiivisen fanikunnan intensiivisillä klubikeikoillaan.

Impericon Never Say Die! -kiertue tekee yhteistyötä Hope For The Day -projektin kanssa, joka on yhdysvaltalainen, itsemurhien ehkäisemiseen tähtäävä hyväntekeväisyysjärjestö. Hope For The Day on tehnyt vuosia tiivistä yhteistyötä hc- ja metallipiirien kanssa ja tulevalla kiertueella tavoitteena on yhdessä paikallisten järjestöjen kanssa lisätä tietoisuutta ja ohjata ihmisiä saamaan apua.

KEIKKA
Impericon Never Say Die! Tour 2014: Terror (USA), Comeback Kid (CAN), Stick To Your Guns (USA), Obey The Brave (CAN), More Than A Thousand (POR), No Bragging Rights (USA), Capsize (USA)
Ti 11.11.2014 Nosturi, Helsinki
Ovet klo 18, showtime n. klo 19

LIPUT
Palvelumaksuineen alkaen 29,50 euroa Tiketin myyntipisteistä