Nosturi ottaa ensi askeleita kohti Konepajaa, seuraa matkantekoa blogin kautta

Ja se matka on siis näin lyhyt

Elmu ry muuttaa Nosturilta muutama sata metriä Telakkakatua pitkin kohti etelää. Toki aikaa kuluu vielä muutama vuosi, mutta hyvää kannattaa odottaa – Helsinkiin saadaan vihdoin kauan odotettu reipas 3000 henkeä vetävä elävän musiikin klubi. Konepaja tarjoaa lisäksi myös tilat eri kokoisiin konsertteihin – tilat löytyvät niin intiimiin 120 hengen keikkaan kuin hieman perinteisemmän klubiluokalle eli noin 600 hengelle.

Elmu on avannut nyt blogin, jossa kerrotaan matkasta Konepajalle. Lainaus blogista.

Tällä sivustolla pääset mukaan projektin uusimpiin käänteisiin ja voit osallistua polttavimpiin keskustelun aiheisiin. Pystyt tutustumaan kaavailtuun uuteen rakennukseen blogin galleriassa ja infosivulla. Mikä tärkeintä, nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa uuden keikkapaikan suunnitteluun ja toteutukseen kommenttien, keskustelupalstan ja henkilökohtaisen palauttaan avulla. Haluamme ottaa yleisön toiveet ja näkemykset huomioon, näin uudesta keikkapaikasta saadaan mahdollisimman asiakkaidemme näköinen ja toiveet täyttävä huikea elämysareena!


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.