Norma Jeanin tähdittämä rundi saapuu Suomeen

Yhdysvaltalaisten Norma Jeanin, The Chariotin ja Stray From The Pathin sekä ranskalaisen Admiral’s Armsin tähdittämä Evil Tiger Vulture European Tour saapuu sunnuntaina 18. maaliskuuta Nosturiin. Liput neljän hard-, math- ja metalcorea soittavan yhtyeen konserttiin tulevat myyntiin Tikettiin perjantaina 14. lokakuuta.

Kiertueen pääesiintyjänä nähdään yhdysvaltalainen metalcore-yhtye Norma Jean. Esimerkiksi Convergeen ja The Blediin verrattu atlantalaisbändi julkaisi viime vuonna viidennen studioalbuminsa ”Meridional”. Niin Grammy-ehdokkuuksia kuin Ozzfest-kiertuekutsuja kerännyt yhtye saapuu Suomeen ensimmäistä kertaa.

Konsertin muita esiintyjiä ovat Norma Jeanin entisen vokalistin Josh Scogninin johtama, kokeellista hardcorea soittava The Chariot, tänä vuonna kolmannen pitkäsoittonsa ”Rising Sun” julkaissut mathcore-kokoonpano Stray From The Path sekä ranskalainen post-hardcore -yhtye Admiral’s Arms.

Konserttiin ei ole ikärajaa, mutta yli 18-vuotiaille on rajattu anniskelualue. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kaaoszine-verkkomedian kanssa. Nosturin ovet avataan klo 18.00.

KEIKKA
Su 18.3.2012 Helsinki, Nosturi

LIPUT
Myyntiin pe 14.10.2011 klo 9.00
Hinta 18 EUR +toimituskulut
Ennakko Tiketti