Norjalainen singer-songwriter Ane Brun saapuu The Circukseen

Uuden levyn julkaisua syksylle valmisteleva norjalainen laulaja-lauluntekijä Ane Brun saapuu klubikeikalle The Circukseen perjantaina 2. lokakuuta. Lipunmyynti keikalle on käynnistynyt tänä aamuna Lippupalvelussa.

Norjalaisyntyinen, sittemmin Ruotsiin asettunut Ane Brun on julkaissut tänään myös ensimmäisen singlensä vielä nimeämättömältä tulevalta albumiltaan. ”Directions”-single tarjoilee aikaisempaa rytmisempää Ane Brunia – mukana on dramaattiset rummut, tyylikkäät piano- ja kontrabassosovitukset sekä tietysti tutuksi tullut Brunin enkelimäinen laulu. Tulevaa levyään Brun kuvailee aikaisempaa ulospäinsuuntautuneemmaksi ja paluuksi teini-ikäisenä kuuntelemansa musiikin pariin.

”Minulla on pitkä Spotify-lista, jolla on DJ Shadow’ta, DJ Krushia ja monenlaista upeaa trip hopia, jazzia ja electronicaa. Kuuntelin sitä ja mietin mistä erityisesti pidän siinä”, Ane Brun kertoo. ”Lisäksi inspiraationa toimivat Charles Mingusin ja Duke Ellingtonin kaltaiset artistit: heidän albumiensa raaka soundi, joka inspiroi 90-luvun levyjä. Halusin lauluni leijuvan tuon tyylisten rytmien päällä.”

KEIKKA
Pe 2.10.2015 The Circus, Helsinki
Ovet klo 20, ikäraja K-18

LIPUT
Palvelumaksuineen alkaen 32 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä