Nokian Club Lumia tuo huippu-DJ:t Suomeen ilmaiskeikoille

Nokia on Nokia Lumia 800 -älypuhelinten Suomeen saapumisen kunniaksi luonut Club Lumia -tapahtumakonseptin, joka tuo Suomeen maailman tunnetuimpia DJ-tähtiä. Osa huippunimistä on Suomessa ensimmäistä kertaa tai on soittanut täällä hyvin harvoin, kuten maailmankuulu ranskalainen DJ Dimitri from Paris, joka on lauantaina 10.3. järjestettävän ensimmäisen klubi-illan pääesiintyjä. Nokia toteuttaa vuoden 2012 aikana kuusi Club Lumia -tapahtumaa, joissa kaikissa on ilmainen sisäänpääsy. Tapahtumiin ei myydä erikseen lippuja, vaan paikan päälle voi päästä ainoastaan jättämällä hakemuksen osoitteessa www.nokia.fi/clublumia.

”Nokia haluaa antaa ihmisille mahdollisuuden kokea jotain ainutlaatuista ja siksi tuomme Club Lumiaan maailmanluokan DJ-tähtiä, joista moni ei ole koskaan aiemmin esiintynyt Suomessa. Klubille ei ole mahdollista ostaa lippuja, vaan ovet aukeavat nettihakemusten kautta”, Nokian Marketing Manager, Nordic, Tuomas Lonka sanoo.

Juhlimaan haluavilta edellytetään tietoa Club Lumian kansainvälisesti tunnetuista esiintyjistä: hakemuksessa on mukana klubi-iltojen päätähtiä koskevia kysymyksiä. Kaikki onnekkaat saavat ottaa myös avecin mukaansa tanssimaan. Club Lumialla esiintyvien artistien nimet julkistetaan aina klubi-iltojen lähestyessä.

Club Lumian tapahtumapaikkana toimii Nokia Factory, 400m2 tapahtumatila, joka sijaitsee suosittujen Siltanen ja Kuudes Linja -ravintoloiden yhteydessä Kallion kaupunginosassa Helsingissä. Tila on remontoitu täysin tapahtumakonseptia varten, säilyttäen kuitenkin vanhan tulitikkutehtaan omaleimaisen tunnelman. Tyylikkään teollisuushenkistä tilaa käytetään Club Lumia -tapahtumien lisäksi ainoastaan erikoistapahtumiin ja tilaisuuksiin, joista osa on Nokian World Design Capital 2012 Helsinki -projekteja.

Club Lumian Suomeen saapumisen kunniaksi Nokia järjestää Bassoradiolla 24 tunnin DJ-maratonin, jossa 24 suomalaista huippuluokan DJ:tä soittaa levyjä putkeen yhden vuorokauden ajan. Bassoradion Nokia Lumia 24h DJ-maraton alkaa perjantaina 3.2. klo 12.00 ja päättyy lauantaina 4.2. klo 12.00. Ohjelman aikana kuuntelijoilla on mahdollisuus voittaa Nokia Lumia 800 -laitteita. Laitearvontoihin pääsee osallistumaan Basson sivustolla osoitteessa www.basso.fi.