Noise.fi muuttuu kristilliseksi – Praise.fi lanseerataan 2.4.

EDIT 2.4. Aprillia aprilla!

Huhtikuun alusta lähtien Noise.fi alkaa keskittyä ainoastaan kristilliseen musiikkiin. Sivustolta poistetaan kaikki ei-kristillisiä bändejä koskeva sisältö. Samalla sivuston nimi muuttuu Noise.fi:stä Praise.fi:ksi.

Ensimmäisen viikon aikana julkaistaan mm. Brian Welchin (ex-Korn), August Burns Redin ja P.O.D:n haastattelut. Viikolla 15 pureudutaan Creedin tuotantoon ja keskustellaan tulevasta albumista.

– Tavanomaisen musiikkiin keskittyvän sisällön llsäksi alamme tehdä livelähetyksiä, jossa pohdimme kristillistä etiikkaa. Tämä on luontevaa jatkoa jo aiemmin julkaisemamme Epävarmuustaajuus-radio-ohjelman Kristityn pähkinä -osiolle, päätoimittaja Jarkko Veijalainen kertoo.

Ensimmäisessä Kristityn pähkinässä pohditaan, saako kristitty kuunnella Black Sabbathia. Mukana aiheesta keskustelemassa ovat Päivi Räsänen, artisti Kristiina Wheeler, Terapia-yhtyeestä tunnettu Petri Lassila ja Black Sabbath -faniksi tunnustautunut päätoimittaja Veijalainen. Keskustelu on kuunneltavissa suorana lähetyksenä Praise.fi:sta ke 3.4. klo 18 ja myöhemmin podcastina.

– Noise.fi on aina kuvastanut sen tekijöiden näkemystä musiikista. Pian se kuvastaa myös niitä muutoksia, jotka ovat tapahtuneet toimittajiemme henkilökohtaisessa vakaumuksessa, taustoittaa päätoimittaja Jarkko Veijalainen.

– On upeaa, että voimme alkaa levittää sanaa Noise.fi:n uudesta elämästä samana päivänä, kun sana Jeesuksen ylösnousemuksesta alkoi levitä Jerusalemissa lähes 2000 vuotta sitten.

Mitä mieltä sinä olet Noise.fi:n uudesta linjasta? Mitä aiheita haluaisit jatkossa käsiteltävän Kristityn pähkinässä?