“Naispuolinen James Brown” Sharon Jones Suomeen *PERUTTU*

Soul-laulajatar Sharon Jones saapuu esiintymään yhtyeensä The Dap-Kingsin kanssa Tavastialle lauantaina 18. helmikuuta. Naispuolisen James Brownin lempinimen ansainneen Sharon Jonesin keikan liput tulevat myyntiin perjantaina 2. joulukuuta Tiketissä.

Newyorkilainen Sharon Jones & The Dap-Kings on levittänyt antaumuksellisesti soulin ja funkin ilosanomaa jo kymmenen vuoden ajan. 9-henkinen yhtye on hioutunut yhteen vuosien tiivistahtisen keikkailun myötä ja vakuuttanut sekä kriitikot että fanit raa’alla live-energiallaan. 60- ja 70-lukujen soulin kulta-ajat mieleen palauttavaa Sharon Jonesia on verrattu useissa yhteyksissä mm. Aretha Frankliniin ja James Browniin. Motown ja Stax -levy-yhtiöiden perinteitä ylläpitävä Daptone Records julkaisi juuri Sharon Jones & The Dap-Kingsin viidennen albumin “Soul Time!”, joka niputtaa yhteen yhtyeen sinkkujen b-puolet ja harvinaisuudet vuosien varrelta.

Daptone Recordsin house-bändi The Dap-Kings on vaikuttanut myös Amy Winehousen jo klassikoksi muodostuneella “Black To Black”-albumilla ja kiersi Winehousen mukana tämän ensimmäisellä Yhdysvaltojen kiertueella. Yhtye on tehnyt yhteistyötä myös mm. soul-legenda Al Greenin ja tuottaja-dj Mark Ronsonin kanssa. Sharon Jones on raivannut pitkällä urallaan tiensä nykysoulin kuningattareksi ja tehnyt yhteistyötä esimerkiksi Lou Reedin, Rufus Wainwrightin ja Princen kanssa. Suomessa Sharon Jones & The Dap-Kings on esiintynyt viimeksi vuonna 2010 Pori Jazzissa, jossa bändi hurmasi puolelleen monituhatpäisen yleisön mukaansatempaavalla keikallaan.

KONSERTTI
La 18.2.2012 Helsinki, Tavastia
Ovet klo 20, ikäraja K-18

LIPUT
Myyntiin pe 2.12. klo 9
Hinta 32 euroa + mahd. toimituskulut Tiketin myyntipisteistä
Ovelta 35 euroa, mikäli lippuja on jäljellä