Muse progeilee jälleen joulukuussa Jaffa-majalla

Britteinsaarten suurimpiin musiikillisiin menestystarinoihin lukeutuva Muse on julkaisemassa uuden albuminsa The 2nd Law syksyllä ja siitä on saatu eilisestä lähtien esimakua bändin nettisivuilta löytyvästä trailerista. Uuden levyn myötä Muse lähtee myös laajalle Euroopan-kiertueelle, joka tekee pysähdyksen myös Helsingissä joulukuussa. Henkeäsalpaavan näyttävistä ja intensiivisistä live-esiintymisistään tunnettu Muse esiintyy Hartwall Areenalla maanantaina 10. joulukuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy torstaina 14. kesäkuuta Lippupisteessä ja Tiketissä.

Syyskuussa julkaistava The 2nd Law on seuraaja vuonna 2009 julkaistulle ”The Resistance”-menestyslevylle, joka nousi listakärkeen 19 maassa. Lontoossa nauhoitettu The 2nd Law on yhtyeelle järjestyksessään kuudes. Albumin sisällöstä ei ole juurikaan paljastettu yksityiskohtia etukäteen. Basisti Chris Wolstenholme on tosin vihjaissut bändin haluavan tehdä ”jotain radikaalisti erilaista”, joten fanit ovat olleet jo pitkään odottavalla mielellä. Eilen yhtyeen nettisivuilla www.muse.mu julkaistu albumitrailer lupailee mahtipontisia orkestraatioita ja jopa dubstep-tyylisiä koukkuja.

Muse tulee olemaan näkyvässä roolissa heinäkuussa Lontoon Olympialaisissa ja toukokuussa bändi kuljettikin olympiatulta kotikaupungissaan yleisömassojen hurratessa ympärillä.

KONSERTTI:
Ma 10.12.2012 Helsinki, Hartwall Areena
Ovet klo 18.30

LIPUT:
Myyntiin to 14.6.2012 klo 9
59 / 55 euroa + mahd. toimituskulut Lippupisteen myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600 900 900 (1,97e/min + pvm) ja netistä www.lippu.fi sekä Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,69 euroa/min + pvm) ja netistä www.tiketti.fi

Huom! Ostorajoitus: max. 4 lippua / asiakas