Motörheadin uusi keikkapäivä varmistui

Viime viikolla Motörheadin Lemmy Kilmister tiedotti yhtyeensä joutuvan siirtämään Euroopan kiertueensa ensi vuoden puolelle terveyssyistä. Samalla myös joulukuulle suunniteltu Helsingin konsertti peruuntui ja jäi odottamaan uutta keikkapäivää keväälle. Nyt on saatu vahvistettua keväälle uudet kiertuepäivät ja Motörhead tullaan näkemään Hartwall Areenan lavalla perjantaina 14. maaliskuuta. Joulukuun keikkapäivälle ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikalle. Konsertin liput ovat myynnissä Lippupisteessä.

Mikäli uusi keikkapäivämäärä ei käy, on liput mahdollista palauttaa Lippupisteeseen tiistaihin 31. joulukuuta mennessä. Liput tulee palauttaa siihen Lippupisteen myyntipisteeseen, josta liput on ostettu. Lippupisteen nettikaupasta ja R-kioskilta ostetut liput tulee lähettää postitse osoitteeseen: Lippupiste Oy / Motörhead palautus, Kalevantie 2, B-talo, 33100 Tampere. Kuoreen mukaan tilinumero ja yhteystiedot. Elektroniset liput voi lähettää sähköpostitse osoitteesen lippupiste@lippu.fi (mukaan tilinumero sekä yhteystiedot). Palvelumaksua ja mahdollisia postituskuluja ei palauteta.

SIIRTYVÄ KEIKKA
Motörhead (UK) + Special Guest: Saxon (UK)
To 10.12.2013 –> Pe 14.3.2014 (UUSI KEIKKAPÄIVÄMÄÄRÄ!)
Helsinki, Hartwall Areena
Ovet klo 18.30

LIPUT
Palvelumaksuineen alkaen 62,50 euroa Lippupisteen myyntipisteistä


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.