Morrissey saapuu Suomeen

Yksi brittiläisen popmusiikin ikoneista, runollisista ja provokatiivisista sanoituksistaan tunnettu Morrissey saapuu konsertoimaan Helsinkiin. Kesällä uuden albuminsa ”World Peace Is None Of Your Business” julkaissut Morrissey esiintyy Finlandia-talossa lauantaina 15. marraskuuta. Lipunmyynti konserttiin alkaa ensi viikon tiistaina 2. syyskuuta Lippupalvelussa.

Heinäkuussa julkaistu ”World Peace Is None Of Your Business” on Morrisseyn kymmenes studioalbumi ja sen on tuottanut Joe Chiccarelli (mm. The Killers, U2, Beck, Elton John, Rufus Wainwright). Aikoinaan The Smithsin riveistä maailmanmaineeseen noussut Morrissey pääsee osoittamaan levyllä jälleen taitonsa omaperäisenä ja vahvana lyyrikkona. Albumi on saanut lehdistössä hyviä arvioita ja se nousi Iso-Britannian albumilistan toiselle sijalle ja Yhdysvalloissa neljänneksitoista. Morrissey on tehnyt albumin neljälle kappaleelle sarjan spoken word -performanssifilmejä, jotka on ohjannut Natalie Johns. ”Earth Is The Loneliest Planet” spoken word -filmillä Morrisseyn seurana on Morrisseyn lailla eläinten oikeuksien puolesta kampanjoiva näyttelijä Pamela Anderson.

Otsikkoihin usein päätyvistä poliittisista mielipiteistäänkin tunnetun Morrisseyn rakastetuimpiin soolohitteihin lukeutuvat ”Everyday Is Like Sunday”, ”First Of The Gang To Die”, ”Irish Blood, English Heart” ja ”The Last Of The Famous Internationa Playboys”. Suomessa Morrissey on esiintynyt viimeksi vuonna 2009.

KONSERTTI
La 15.11.2014 klo 20 Finlandia-talo, Helsinki
Ovet klo 18

LIPUT
Myyntiin ti 2.9.2014 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 78,50 / 68,50 / 62,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä