Morriconen keikka peruuntui, uutta päivää selvitellään

Italialainen säveltäjälegenda Ennio Morricone joutuu perumaan lähes loppuunmyydyn konsertin Helsingin Hartwall Arenalla keskiviikkona 23.3.2016 sekä samalle viikolle sovitun esiintymisensä Moskovassa. Artisti kärsii parhaillaan vakavista alaselän kivuista, ja Morriconen lääkäri on määrännyt hänet kahdeksan viikon vuodelepoon.

Hartwall Arenan -konsertin lipunmyynti on toistaiseksi keskeytetty. Tapahtuman järjestäjät ja Ennio Morriconen edustajat selvittävät parhaillaan korvaavan konsertin mahdollisuutta marraskuulle 2016. Pyrkimyksenä on julkistaa uusi päivämäärä 23.3.2016 mennessä. Mikäli uusi konserttipäivä järjestyy, käyvät alkuperäiset liput myös korvaavalle päivälle sellaisinaan. Mikäli korvaava konserttipäivä ei sovi, voi liput palauttaa uuden päivämäärän julkistamisen jälkeen ostopaikkaan.

Maestro Morriconen terveiset: ”Olen pahoillani, että joudun tuottamaan pettymyksen arvoisille yleisöilleni. Jos olisi ollut edes pieni mahdollisuus, että olisin voinut matkustaa, en olisi missään tapauksessa perunut konserttejani, mutta tässä tilanteessa tämä on ainoa vaihtoehto. Toivon pääseväni Helsinkiin ja Moskovaan myöhemmässä vaiheessa, koska olin kovasti odottanut matkaa luoksenne. Haluan kuitenkin painottaa, että esiinnyn suunnitelmien mukaisesti myöhemmissä kevään konserteissa Pariisissa, Oxfordissa ja Gentissa.”


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.