Monsters of Popin viimeisiä kiinnityksiä mm. norjalainen Annie ja kanadalainen Woodpigeon

Vuoden 2014 Monsters of Popin ohjelma on nyt valmis. Festivaalin artistikattauksen täydentävät dj-keikan soittava norjalainen Annie, Rubik-yhtyeen keulahahmo Artturi Tairan uusi kokoonpano Shivan Dragn ja loppukesän komeettabändi Teksti-TV 666. Muut tuoreet esiintyjäkiinnitykset ovat Könsförrädare (SE), Woodpigeon (CAN), The Hearing, Jukka ja Jytämimmit, Kaveri Special, Pöllöt, The Scenes, The Splits, Superfjord ja The Wonderminers.

Norjalainen Annie on laulaja-lauluntekijä ja dj, joka nousi kansainvälisen yleisön tietoisuuteen vuonna 1999 julkaistun The Greatest Hit -singlen myötä. Grammy-palkittua Annieta pidetään dancemusiikin pioneerina, jonka herkkä ääni sekoittuu vahvoihin melodioihin ja asenteeseen. Annie esiintyy dj-setillään Monsters of Popissa lauantaina 13.9. Klubilla.

Viime vuonna lopettaneen Rubik-yhtyeen säveltäjä-tuottaja, laulaja ja multi-instrumentalisti Artturi Tairan uusi projekti kantaa nimeä Shivan Dragn. Tämän vuoden toukokuussa ensimmäisen keikkansa heittäneen Shivan Dragnin musiikkia on luonnehdittu muun muassa ainutlaatuiseksi, futuristiseksi ja hypnoottiseksi. Shivan Dragn esiintyy Monsters of Popissa Klubilla lauantaina 13.9.

Samaan aikaan tuttu ja mennyttä kunnioittava, mutta omanlaisensa ja tuore. Krauttia, surf-falsettia, melodioita, meteliä. Tätä on Teksti-TV 666, helsinkiläinen suomenkielisen punk-henkisen indierockin lupaus, jonka esikois-ep 1 julkaistiin kuluvan elokuun alussa. Teksti-TV 666 esiintyy Monsters of Popissa Telakalla lauantaina 13.9.

Vuoden 2014 Monsters of Popin esiintyjälista kokonaisuudessaan on seuraava:
Jennie Abrahamson (SE), Annie (DJ Set, NO), Electric Eye (NO), Könsförrädare (SE), Labyrinth Ear (UK), Woodpigeon (CAN), The Hearing, Iisa, Jukka ja Jytämimmit, Kaveri Special, Pöllöt, The Scenes, Shivan Dragn, Sin Cos Tan, The Splits, Superfjord, Teksti-Tv 666, The Wonderminers.

Monsters of Popin kolmen päivän festivaalipassit ja Klubin päiväkohtaiset liput ovat myynnissä Tiketissä. Kolmen päivän passin hinta on 45 € (+ mahdolliset toimituskulut). Yksittäiset keikkaliput Klubille ja Telakalle maksavat 7-16 euroa.