Mitäs Mitäs Mitäs lauantaina

Mitäs Mitäs Mitäs -festivaali järjestetään tänä vuonna toista kertaa Urjalassa (Nuutajärventie 453). Tekijöiden tavoitteena on tarjota festivaalivieraille yhden kesäillan ja -yön kestävät hyvät juhlat, joissa on mahdollisuus kokea monipuolista ja myös harvinaisempaa taidetta luonnonkauniissa ympäristössä.

Mitäs Mitäs Mitäs -festivaalin ohjelmatarjonta painottuu tyylikkääseen rock-musiikkiin, mutta luvassa on myös esimerkiksi näyttämötaidetta, tanssia ja lyhytelokuvia. Teknoartistien säestämät uv-bileet jatkuvat aamuyöhön saakka. Tapahtuman musiikista vastaavat mm. tamperelainen rock-yhtye Kaupungin valot, kovassa nosteessa oleva, elektronista musiikkia ja bändisoittoa yhdistelevä Serot sekä legendaarinen akustinen punkduo Jaakko & Jay.

Tampereen ylioppilasteatteri viihdyttää improvisaatioesityksellään. Nellinoora Pajun ja Lotta Lehtosen esitys taas yhdistelee tanssin uusia suuntauksia. Belenos Group of Arts häikäisee valo- ja tulitanssilla. Lyhytelokuvateltassa voi rauhoittua Uneton 48:n ja Future Shorts Finlandin parhaimmistosta nauttien. Myös yleisö pääsee tekemään taidetta: kuvauta itsesi valokuvapisteellä tai tule maalaamaan jättikokoista MITÄS-kylttiä.

Liput tapahtumaan maksavat ennakkoon verkkokaupassa 18 euroa ja portilta 22 euroa.

Tapahtumassa on ilmainen leirintämahdollisuus lipun ostaneille.