Mielenkiintoinen keikka, Lappeenrannan hoppi-ylpeys Kaucas nousee pitkästä aikaa lavalle

Lappeenrannassa jo lähes 20 vuotta sitten perustettu todellinen suomalaisen alternative hip hopin sanansaattaja Kaucas on nousemassa pitkästä aikaa jälkeen lavalle 21. tammikuuta Helsingin Lepakkomiehessä järjestettävässä iltamassa. Kymmenisen vuotta tauolla ollut poppoo on keikkaillut toki jonkin verran vuosien varrella. Kaucasin viimeisin tuotos on myös yli kymmenen vuoden takaa, kun vuonna 2006 päivänvalon näki trion kakkoslevy Lopunajanlaulut 2006.

Kaucasin aktiivivuosien jälkeen jäsenet ovat jatkaneet musiikin tekemistä kukin omilla tahoillaan. Laineen Kasperi on tehnyt merkittävän soolouran (Toim. Huom. Yksi kovimmista kotimaisista ikinä) ja keikkailee Palava Kaupunki -yhtyeensä kanssa. Myös Tuomari aka Raipati on keikkaillut, fiittaillut ja levyttänyt säännöllisen epäsäännöllisesti ja MC Aztra muodostaa nykyään MNTTT -kokoonpanon yhdessä Eevil Stöön kanssa.

Taustatukea antavat nykyään pääasiassa Spektaakkeli-yhtyeensä kanssa keikkaileva Pietari Kiviharju niin ikään harvinaisella räp-keikalla. Ja illan aloittaa lappeenrantalaislähtöinen punk-yhtye Päivän leike.

KEIKKA
21.1. Lepakkomies, Helsinki

LIPUT
8 euroa