Michael Bolton ja Dire Straits Experience tähdittävät Tampere-talon syksyä

Pop-balladeistaan tunnettu moninkertainen Grammy-voittaja Michael Bolton ja arvostetuista brittimuusikoista koostuva tribuuttiyhtye Dire Straits Experience tähdittävät Tampere-talon syyskautta. Konserttien liput tulevat myyntiin Tampere-talon lipunmyynnissä ja Lippu.fi-palvelussa torstaina 14.2. klo 9.

Michael Bolton tunnetaan mm. superhiteistä When a Man Loves a Woman, Georgia on my Mind, Said I Loved You… But I Lied sekä Hercules-animaation laulusta Go the Distance. Hän on kirjoittanut ja laulanut unohtumattomia hittejä mm. Bob Dylanin, Paul Stanleyn ja Lady Gagan kanssa ja myynyt urallaan yli 75 miljoonaa äänitettä. Musiikkiuransa ohella Bolton on esiintynyt mm. Saturday Night Livessä, Miehenpuolikkaissa ja Gleessä ja tehnyt palkittua humanitaarista työtä hyväntekeväisyysjärjestönsä kautta. Michael Bolton esiintyy Tampere-talon Isossa salissa keskiviikkona 14. elokuuta.

Dire Straits Experience palauttaa puolestaan vuonna 1992 uransa lopettaneen legendaarisen Dire Straits -yhtyeen musiikin ja tyylikkään lavashown takaisin estradeille. Sultans of Swing, Money for Nothing, Romeo and Juliet ja muut Mark Knopflerin kirjoittamat hitit soivat konsertissa huikealla ammattitaidolla ja alkuperäisversioita kunnioittaen. Kokoonpanoa johtaa Dire Straitsissa musisoinut saksofonisti Chris White. Dire Straits Experiencen muut muusikot ovat tuttuja mm. Eric Claptonin, Paul McCartneyn ja Elton Johnin taustayhtyeistä. Tribuuttiyhtye esiintyy Tampere-talon Isossa salissa maanantaina 7. lokakuuta.

Michael Bolton ja Dire Straits Experience esiintyvät kiertueidensa yhteydessä Tampere-talon ohella myös Oulun Club Teatrialla.

TAPAHTUMATIEDOT

Michael Bolton, Tampere-talo 14.8.2019
Liput alk. 69 €

Dire Straits Experience, Tampere-talo 7.10.2019
Liput alk. 49 €