Metallimiehet hyväntekijöinä Nosturissa – tarjolla mm. kovereina Metallicaa ja Anthraxia

Lauantaina 16.2 Helsingin Nosturilla järjestetään hyväntekeväisyysilta.
 Illan aikana nähdään kuusi yhtyettä kantavan oman kortensa kekoon hyvän asian puolesta. Tribuuttiorkestereissa nähdään tuttuja kepittäjiä Suomen kovista metallipiireistä.

METALLICA TRIBUTE “Speeding Through Snow ’84-86”
Tänä vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta Metallican ensiesiintymisestä Suomessa. 
Tästä johtuen on syytä muistella Metallican ensimmäisiä kolmea albumia.

REVOCNIKUFESIN plays ANTHRAX
Koska Anthrax on aloittanut samoihin aikoihin kuin Metallica, onkin siis luontevaa illan toisen pääaktin olevan tribuuttibändi.

REVILEMENT (Taiwan)
Taiwanista ponnistava death metal -yhtye Revilement on kiertämässä Suomen keikkapaikkoja kahden viikon ajan. Nyt on oikea hetki nähdä kuinka sitä death metallia soitetaan Taiwanissa.

CHURCH OF THE DEAD
Kotimainen death metalia & d-beatia sekoitteleva Church Of The Dead on kovassa nousussa. Näe miten riivataan soittimia antaumuksella.

HAMMERHED
Crossover metalia paiskova Hammerhed on julkaissut lyhyellä urallaan kaksi albumia ja sijoittanut jalan tukevasti oven väliin Suomen metallikartalla.

NUCLEAR OMNICIDE
Nämä nuoret sankarit eivät paljoa hidastele. Speed & Thrash ovat päivän sana ja ylpeydellä voimme sanoa, ettei hyväntekeväisyysbileet olisi parempaa lauteiden lämmittäjää voinut saada!

KEIKKA
16.2.2013 Nosturi, Helsinki

LIPUT
Ennakkoon Tiketistä 8€, ovelta 12€

Illan tuotot ohjataan KYMPIN LAPSET HYKSin Lapsisyöpäpotilaiden Vanhemmat & Ystävät Ry:lle. Tukea voi myös lahjoittamalla haluamansa summan tilille: NORDEA 221918-5291