Matti Johannes Koivun sisko Suvi Koivu debytoi

Suvi Koivun esikoissingle Kaupunki on julma paikka ilmestyy maanantaina 6. helmikuuta. Julkaisu enteilee myöhemmin keväällä ilmestyvää albumia. Suvi Koivun vahvaa ja persoonallista ääntä on kuultu jo useilla levyillä. Nyt Suvi Koivu astuu popkartalle myös omaa nimeään kantavan yhtyeensä kanssa. Hämeenlinnassa syntynyt ja Tampereella asuva Suvi Koivu on tuttu veljensä Matti Johannes Koivun levyiltä ja keikoilta. Suvin ääntä on kuultu myös muun muassa Janne Laurilan levyllä. Vuodesta 2006 asti yhteistyötä tehneet Suvi ja kitaristi Ville Aalto ovat hioneet debyyttilevyn lauluja huolella. Yhtyeeseen kuuluvat myös basisti Olli Sillanpää ja rumpali Konsta Pokkinen.

Kaupunki on julma paikka -singlellä Suvi Koivu esittäytyy ehdokkaaksi seuraavaksi vahvaksi suomalaiseksi pop rock -ääneksi. Jotenkin tästä tulee kauhean tuttu fiilis, mutta en osaa silti yhdistää tätä kehenkään aikaisempaan, ehkäpä tässä yhdistellään sitten kaikkea juuri sopivasti. Osaatko sinä sanoa keneltä Suvi kuulostaa?

[soundcloud params=”auto_play=false&show_comments=true”]http://soundcloud.com/m-dulor/suvikoivu-kaupunkionjulmapaikka[/soundcloud]

Kaupunki on julma paikka on saatavilla digilatauksena 6.2. alkaen. M.dulor julkaisee Suvi Koivun pitkäsoiton keväällä 2012.