Mastodon pitkästä aikaa omille keikoille Suomeen

Jatkuvassa kasvavassa suosiossa paistatteleva amerikkalainen metallibändi Mastodon tekee kaksi keikkaa Suomessa heti ensi vuoden alussa. Keskiviikkona 11. tammikuuta Mastodon esiintyy Pakkahuoneella, Tampereella, ja seuraavana päivänä torstaina 12. tammikuuta vuorossa on The Circus, Helsingissä. Liput molemmille keikoille tulevat myyntiin viikon kuluttua maanantaina 7. marraskuuta.

USA:n Atlantasta kotoisin olevan Mastodonin suosio on kasvanut koko ajan levy levyltä, keikka keikalta. Vuodesta 1999 toimineen kunnianhimoisen yhtyeen tuorein levy ”The Hunter” on saanut kautta linjan loistoarviot, jotka voi kiteyttää sanoihin: jälleen täysiosuma. Komeasti yhteenhitsautunut Mastodon on kehittänyt ehdottomasti tunnistettavan soundin, joka vaihtelee väkevästä tunnelmalliseen vakuuttaen monipuolisuudellaan.

Vaikka Mastodon on ravannut Suomessa useaan otteeseen viime vuosien aikana, niin edellinen oma keikka bändillä oli vuonna 2005, joten korkea aikakin on saada Mastodon klubioloissakin Suomeen.

Tässä vielä maistiaista uusimmalta The Hunter -levyltä.

KEIKAT
Ke 11.1.2012 Tampere, Pakkahuone, K15/K18 (anniskelualue)
To 12.1.2012 Helsinki, The Circus, K-18

LIPUT
Hinta 39 euroa + mahd. toimituskulut
Myyntiin ma 7.11.2011 klo 9.00 Tiketin myyntipisteissä. Tampereelle lippuja myös Lippupalvelun myyntipisteistä