Manicsit juhlakiertueellaan myös Suomeen

Brittirockin peruspilareihin lukeutuva Manic Street Preachers saapuu keväällä Suomeen osana 20 vuotta sitten julkaistun menestysalbuminsa ”Everything Must Go” juhlakiertuetta. Keikka järjestetään keskiviikkona 20. huhtikuuta Helsingin Jäähallissa kokonaan seisomakatsomona toteutettavassa Black Box -formaatissa. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy maanantaina 1. helmikuuta Ticketmasterissa.

Everything Must Go 20th Anniversary -kiertueellaan Manic Street Preachers soittaa illan aikana kaksi settiä, ensin ”Everything Must Go” albumin kokonaisuudessaan ja sen jälkeen harvinaisuuksia, erikoisuuksia, isoimpia hittejä sekä muutaman uuden kappaleen. Yhtye tekee Euroopan kiertuepäivien jälkeen toukokuussa myös sarjan areena- ja stadionkeikkoja ympäri Iso-Britanniaa.

”Everything Must Go” julkaistiin alun perin keväällä 1996, ja se oli yhtyeen ensimmäinen jättimäinen kaupallinen menestys. Levy myi Isossa-Britanniassa tuplaplatinaa ja nappasi useita pystejä Brit Awardsissa. ”A Design For Life”, ”Everything Must Go”, ”Kevin Carter” ja ”Australia” -hiteistään tunnettu levy on myynyt yli kaksi miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Vaikka levy sisältää monia Manic Street Preachersin suurimpia hittejä ja keikkasuosikkeja, sillä on useita kappaleita, joita yhtye ei ole soittanut livenä sitten vuoden 1996. Albumin 20-vuotiskiertueella asiaan tulee vihdoin muutos.

KONSERTTI
Ke 20.4.2016 Black Box, Helsingin Jäähalli
Ovet klo 19

LIPUT
Myyntiin ma 1.2.2016 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 52,50 euroa Ticketmasterista