Maailma kylässä ja Teatris tuovat Helsinkiin yli sata teatteriesitystä

Maailma kylässä tekee tänä vuonna yhteistyötä nuorisoteatterifestivaali Teatriksen kanssa. Festivaaleilla on yhteensä yli sata teatteri- ja tanssiesitystä. Festivaalit valloittavat Kaisaniemen puiston ja Rautatientorin lavojen lisäksi Kansallisteatterin Päänäyttämön, Willensaunan ja Musiikkitalon Sonore-salin.

– Nuorten teatterifestivaali tuo kaupunkiin yli tuhat nuorta esiintyjää ja lähes 70 esitystä. Teatris on sopivasti Maailma kylässä -festivaalin sisällä ja ympärillä samaan aikaan, joten yhteistyö on luonnollista, kertoo festivaalin promoottori Nelli Korpi.

– Nuorten esitysten lisäksi ohjelmassa on kiinnostavia ammattilaisryhmiä, tunnettuja näyttelijöitä ja ajankohtaista esittävää taidetta, jatkaa festivaalin tuottaja Kai Artes.

Festivaalialueen Teatris-lavalla on teatteri- ja tanssiesitysten lisäksi ammattinäyttelijöiden haastatteluja. Haastateltavina ovat näytteilijät Lorenz Backman, Eero Ritala, Lotta Lehtikari, Maria Ylipää, Miitta Sorvali ja Aku Hirviniemi sekä Kansallisteatterin johtaja Mika Myllyaho.

Lisäinfoa tapahtuman kotisivuilta.

Mahdollisesti jotain samankaltaista