Luukin Weekend Festivalille lisäkiinnityksiä

17.-18. elokuuta Espoossa, Luukin ulkoilualueella juhlittavan Weekend Festivalin lauantaina lavalle kiipeää yhdysvaltalainen elektropop-bändi Breathe Carolina, jonka musiikissa on kuultavissa myös rankempia post hardcore -vaikutteita. Yhtye on tähän mennessä julkaissut kaksi studioalbumia “Hello Fascination” ja “Hell is What You Make It”, joista molemmat ovat nousseet USA:n tanssilistan kakkossijalle ja bändi on onnistunut nousemaan yhdeksi crunkcore-musiikin kärkinimistä 3OH!3:n ja Brokencyden rinnalle.

Lauantaina festivaalilla kuullaan myös kesäistä housea, kun 90-luvulla DJ -uransa aloittanut brittiläinen tuottaja/DJ Michael Gray nousee festarin DJ -lavalle. Maailmanlaajuisesta “The Weekend” -hittikappaleestaan, sekä laadukkaista house -remixeistään tunnettu Michael Gray on samalla Weekend Festivalin DJ -lavan ensimmäinen julkistus.

Uusia kotimaisia kiinnityksiä ovat huikeaan suosioon noussut Jukka Poika, Suomen R. Kellyksikin tituleerattu ja nimensä lyhentänyt Stig, tällä hetkellä kovaa nousua tekevä rock-bändi Nimetön, sekä The Voice Of Finlandin -kilpailun juontajana toiminut Axl Smith, joka julkaisi hiljattain uuden “Get Louder” -singlensä. Smith on lupautunut myös toimimaan Weekend Festivalin päälavan juontajana.

Tapahtuman lopullinen artistikattaus julkistetaan kesän alussa ja samalla julkaistaan myös DJ -lavan loput kansainväliset sekä suomalaiset nimet.


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.