Lullacry tekee paluun pitkältä tauolta, kuuntele uusi sinkku

Suomalaisen naisvetoisen metallin uranuurtaja, Lullacry, julkaisee kuuden vuoden odotuksen jälkeen viidennen albuminsa Where Angels Fear. Suomessa uusi albumi ilmestyy kauppoihin maaliskuun 7. päivä. Ensimmäinen single Bad Blood –julkaistaan digitaalisesti 6. helmikuuta.

Nyt sinkku on jo kuunneltavissa Soundcloudissa.
[soundcloud params=”auto_play=false&show_comments=true”]http://soundcloud.com/lullacry/bad-blood[/soundcloud]

Lullacry saavutti jo ennen ensimmäistä levyään (Sweet Desire, 1999) suurta suosiota keikkailemalla mm. hollantilaisen The Gatheringin kanssa. Yhtye on uransa aikana kiertänyt keikkalavoja ympäri maailmaa Edguyn ja Nightwishin kaltaisten metallisuuruuksien seurassa. Lullacry on nähty myös useilla ulkomaisilla heavy-festareilla kuten Female Metal Voices, Rock Im Ring ja Milwaukee Metal Fest. Yhtye on yltänyt kolmella edeltävällä levyllään Suomessa listasijoituksille, ”Crucify My Heart” -albumin (2003) yltäessä aina virallisen albumilistan Top 10:een asti.

“Edellisestä albumista on vierähtänyt tovi ja paljon on asioita tapahtunut. Viimeinen vuosi on ollut fiilikseltään ehkä parasta mitä tässä leirissä on ollut! Se kuuluu levyllä niin sävellyksellisesti kuin soitannollisestikin. Ensimmäistä kertaa tuli tehtyä biisejä yhtään miettimättä, että nyt pitää tehdä rokkiralli tai goottislovari; vedettiin ihan vain sokkona sisään. Ennakkoluulottoman lähestymisen kautta albumista tuli edellisiin verrattuna tummempi, moniulotteisempi ja kunnianhimoisempi. Lyriikoihin kiinnitettiin myös enemmän huomiota kuin ennen ja tuotanto on tehty orgaaniseksi, jolloin soundiin saatiin enemmän dynaamiikkaa. Tunnelmat albumilla seilaa hienosti laidasta laitaan. Mahtava päästä tulittamaan uusia biisejä jengille. On tätä odotettu!”, kertoo yhtyeen kitaristi Sami Leppikangas.

Where Angels Fear -albumin on tuottanut, äänittänyt ja miksannut Mikko Herranen, joka myös laulaa levyllä yhtyeen laulajan Tanja Lainion kanssa synkän kauniin dueton kappaleessa Feel My Revenge. Albumin

Albumi julkaistaan yhtyeen omalla levymerkillä ja Suomessa albumia jakelee ja promotoi Playground Music Oy.