Libertén klassikkojamit heräävät henkiin Pitkänsillan toisella puolella

Kalliolaisen Club Libertén heinäkuisen konkurssin myötä hiljentynyt Naulaamo-klubi herää henkiin Bar Loosessa. Komeat kahdeksan vuotta Libertéssä pyörinyt jamiklubi keräsi kerran viikossa muusikot ja musadiggarit riemukkaaseen sunnuntai-illan seremoniaan, ja kun Liberté sulki ovensa, Helsingin jamiskeneen tuli iso aukko. Syyskuun alussa Naulaamo saa kuitenkin uuden elämän: 7.9. alkaen Bar Loosessa jammaillaan tuttuun Naulaamo-tyyliin joka sunnuntai.

Naulaamo Housebandin rumpali Sami Vettenranta odottaa klubin uutta tulemista hyvillä mielin: ”On todella kiva tulla soittamaan sinne isommalle kirkolle, ja kaikki ollaan tosi iloisia siitä että klubi jatkuu. Fiilikset on loistavat.” Klubi siirtyy uuteen kotiin muuttumattomana, vain aloitusaikaa on siirretty aikaisemmaksi. Tätäkin muutosta Vettenranta tervehtii ilolla: ”Hyvä juttuhan se on, että maanantaina töihin menevätkin ehtii mukaan.”

Vettenrannan lisäksi Naulaamo Housebandin peruskokoonpanossa soittavat Luumu Kaikkonen (kitara ja laulu), Iiro Kautto (basso) ja Sami ”Kanttori” Nieminen (Hammond-urut). Satunnaisia vierailijoitakin housebandin riveihin sopii odottaa.

Naulaamo-illan aluksi houseband soittaa setin reipasta rhythm & bluesia ja boogaloota, minkä jälkeen jamisoittajat ovat tervetulleita lavalle. Jamien musiikkityyliä ei ole rajoitettu, vaan ihan kaikenlaista musiikkia saa esittää. Soittamaan sopii tulla hyvinkin spontaanisti, sillä lavalta löytyy kaikki tarvittava, edes omaa kitaraa ei tarvitse tuoda mukana.

Naulaamo-klubi
Bar Loose
Joka sunnuntai klo 20-24
Vapaa pääsy
(eteispalvelumaksu 3 €)