Levyarvostelut

Therapy? – Shameless

Oho! Therapy? aiheuttaa Shamelessillä melkoisen yllätyksen. Vaikka en nyt koskaan ole Therapya nyt erityisemmin kuunnellut niin sen verran kuitenkin tiedän, ettei se aikaisemmin ainakaan ihan näin 60-luku rockia ollut. Ensimmäisenä tulee mieleen ennemminkin skandinavian actionrock, jossa on mukana paljon vaikutteita juuri tuolta “vanhalta kunnon ajalta”. Onkohan pojat saaneet jostain käsiinsä Hellacoptersin, Backyard babiesien ja Flaming sideburnsien levyjä.

Täytyy myöntää, että en ennen ole oikein innostunut Therapystä, mutta Shameless on minun korvaani hyvän kuuloista. Levy ei ole kuitenkaan ihan samanlaista paahtoa kuin actionrockkareilla on yleensä tapana. Mukana on myös hieman rauhallisempia biisejä, kuten kakkosbiisi Dance. Soundimaailmaltaa Shameless muistuttaa juuri eniten 60-luvun rokkia. Muutama biisi voisi olla mukana ihan hyvin Tarantinon leffasoundtrackilla. Therapy? on onnistunut muuttamaan tyyliään siten, että se kuitenkin kuullostaa itseltään. Hyvä levy kaiken kaikkiaan ja positiivinen yllätys.

Arvosana : 4/5
Arvostelu julkaistu : 2002-01-24
Arvostelija : Tero Kallio

Nämä tekstit ovat ajalta ennen nykyaikaa (noin niinkuin sivustoteknisessä mielessä), arkistomateriaalia siis. Tuorein arvio on julkaistu 12.12.2011 ja vanhin 5.2.2001. Yhteensä arkistosta löytyy 10190 levyarviota.

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.