Levyarvostelut


Whitesnake - The Silver Anniversary Collection


David Coverdale poikineen jyrää jälleen kolmannella Euroopan kokoelmallaan. Tämä juhlakokoelma käsittää kaksi levyä, joissa on yhteensä 36 viisua ja kokonaiskesto on huikeat 155 minuuttia ja 56 sekunttia.

Niin kuin muistakin kokoelmista, tästäkin löytyvät ne iänikuiset Fool For Your Loving, Is This Love, Looking for Love, Here I Go Again ja Still of the Night. Nämä biisit lienevät sitten niitä Whitesnaken ikivihreitä. Albumilta löytyy myös neljä livetaltiointia: Sailing Ships, Soldier of Fortune, On the Blues sekä Ready An' Willing.

The Silver Anniversary Collection on mainio paketti niille Whitesnaken diggaajille, jotka eivät halua ostaa hyllyn täydeltä bändiä. Albumin biisivalinnat kattavat liki koko Whitesnaken uran.

Albumin lopettaa nerokkaasti We Wish You Well. Ainoa biisi, jota tästä jää kaipaamaan on The Last Note of Freedom, jota ei ole julkaistu tietääkseni millään Whitesnaken albumilla eikä etenkään millään Euroopassa ilmestyneellä kokoelmalla.

Albumin kannet ovat jälleen kerran yksinkertaisen tyylikkäät: mustalla pohjalla muutama halkeama ja päällä Whitesnaken hopeanharmaa sinetti. Tässä sen taas näkee, että kansitaiteen ei todellakaan tarvitse olla monimutkikasta.

Pisteet: 4/5


Kotisivu: www.whitesnake.com
Julkaistu: 2004-05-20
Toimittaja: Sarita DeFeis