Levyarvostelut

Konna – Sei7semän

Sei7semän toimii. Synkkä meininki valtaa kaiuttimet ja mielen. Helppoa ei ole elää tekemättä syntiä. Adebizi & Konna -duosta tutun Konnan sooloalbumi on synkkä ja syntinen.

Tuottajista ahkerin on Jahniman viidellä biitillään. Muita tuottajia on kuusi kappaletta. Taustat ovat tosiaan synkkiä, tummia ja purevia. Erittäin hyvin teemaan sopivia. Vierailijoina levyllä ovat mm. OG Ikonen ja Shaka, sekä possebiisissä Rippituoli Konnan lisäksi kahdeksan muuta artistia.

Levyn parhaita tuotoksia ovat Kateus,Ylpeys, Haureus sekä Himo feat Shaka. Mainio levy tummine sävyineen. Rehellistä puhetta ja tukevia taustoja. Ehdottomasti hankkimisen arvoinen.

Arvosana : 4/5
Arvostelu julkaistu : 2011-01-03
Arvostelija : Sami Salmi

Nämä tekstit ovat ajalta ennen nykyaikaa (noin niinkuin sivustoteknisessä mielessä), arkistomateriaalia siis. Tuorein arvio on julkaistu 12.12.2011 ja vanhin 5.2.2001. Yhteensä arkistosta löytyy 10190 levyarviota.

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.