Legendaarinen koripallojoukkue Harlem Globetrotters pitkästä aikaa Suomeen

Taiturimaisia koripallon näytösotteluita pelaava Harlem Globetrotters –joukkue saapuu harvinaiselle vierailulle Suomeen lokakuussa. Viimeksi lähes 20 vuotta sitten maassamme vieraillut joukkue nähdään Helsingin Jäähallissa lauantaina 3. lokakuuta. Tämä maailman kuuluisin koripallokokoonpano pelaa Helsingissä kaksi ottelua Washington Generalsia vastaan, joista toisen kello 14 ja toisen kello 19.

Harlem Globetrottersin Suomen-ottelut ovat osa joukkueen laajaa Washington Generals’ Revenge –maailmankiertuetta. Samalla on kulunut viisi vuotta siitä, kun Globetrotters ja Generals –joukkueet ovat viimeksi kohdanneet. Harlem Globetrotters on ollut otteluissa ylivoimainen, mutta nyt Washington Generals on saanut koottua itselleen joukkueen, jolla se aikoo vahvasti haastaa Globetrottersit.

Harlem Globetrottersin pelaajistossa nähdään mm. Big Easy Lofton, Ant Atkinson, Hi-Lite Bruton, Thunder Law, Bull Bullard ja Cheese Chisholm. Lisäksi mukana on naispelaajista TNT Maddox, T-Time Brawner ja Sweet J Ekworomadu.

Liput The Harlem Globetrotters –joukkueen otteluihin maksavat alkaen 29,50 euroa, ja niiden myynti alkaa Lippupisteessä maanantaina 27. huhtikuuta klo 9. Lisäksi myynnissä on erityisiä VIP-paketteja.