Legendaarinen Jefferson Starship saapuu Suomeen Jefferson Airplanen 50v-keikalle

Suomalaisia hemmotellaan ensi keväänä todellisella 1970-luvun rock-legendalla, kun yhdysvaltalainen Jefferson Starship –yhtye saapuu konsertoimaan maahamme. Kyseessä on samalla Starshipiä edeltäneen Jefferson Airplanen 50-vuotisjuhlakonsertti. Jefferson Starship esiintyy Kulttuuritalossa, Helsingissä tiistaina 12. huhtikuuta. Liput maksavat 66,50 euroa ja niiden ennakkomyynti on jo alkanut Menolipussa. Myynti Lippupalvelussa alkaa torstaina 5. marraskuuta kello 9.00.

Jefferson Starship –yhtyeen perusta muodostui 1970–luvun alussa psykedeelisen rock-yhtyeen Jefferson Airplanen jäsenistä. Nykyisin yhtyeen keulahahmona toimii Paul Kantner, joka johdattaa Jefferson Starshipiä sen alkuperäisiin psykedeelisiin ja elektronisen folkmusiikin tunnelmiin. Paul Kantner on yksi vuonna 1965 perustetun Jefferson Airplane –yhtyeen alkuperäisjäsenistä.

KEIKKA
12.4.2016 Kulttuuritalo, Helsinki

LIPUT
Menolipusta ja Lippupalvelusta 66,50 euroa.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.