Lauri Ylönen on nyt Amanda, uusi sinkku täysin klubikamaa

Lauri Ylösen toinen soololevy on ehtinyt ennakkoon jo herättää mielenkiintoa huomattavasti enemmän kuin miehen ensimmäinen tuotos. Ensimmäisen sinkun video oli jo sellaista häröilyä, että The Rasmus -faneille saattoi tulla jo hieman outo olo. Ylösen The Voice of Finlandissa “esiintyminen” puolestaan meni ilman Lauria (tai ainakaan Lauri ei ollut lavalla, saattoi hän olla jonkun niistä lavalla olleiden hahmojen sisällä).

Tuo kyseinen hahmo on siis Amanda ja samalla nimellä tulee Ylönen julkaisemaan myös tulevan albuminsa eli Lauri on jatkossa Amanda. Amandan albumi julkaistaan vuoden 2014 alussa. Uusi sinkku My Favorite Drug julkaistiin tänään ja tässä mennään täysin klubioloihin ja jopa melko kiinnostavan kuuloisesti.

[youtube h6Nr2VvURU0#!]

Laurin ensimmäiseltä sooloalbumilta tutuksi tullut häröilevä Amanda-hahmo on vallannut isomman roolin Laurin levyprojektissa ja tuleva albumi kantaa nyt nimeä Amanda. Lauri kertoo: “Tulevaa levyä tehdessä moni asia on muuttunut radikaalisti viime levyyn verrattuna ja omalla nimellä julkaiseminen tuntuu oudolta ajatukselta. Amandasta tulee tähti ja minusta takarivin soittaja.”

Lauri Ylönen nähdään ensi syksynä Idols-kilpailun tuomarina MTV3-kanavalla. Amanda ei tule osallistumaan tuomarointiin – vai tuleeko sittenkin…


Posted

in

,

by

Tags:

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.