Kylesa saapuu paikkaamaan peruuntuneet keikkansa

Elokuussa perhesyiden vuoksi Nosturin konsertin ohella koko Euroopan kiertueensa perunut Kylesa toteuttaa lupauksensa ja palaa ensi vuoden alussa korvaaville keikoille Suomeen. Kokeellista metallia, hardcore/crust-punkia ja raskasta vaihtoehtorockia sekoitteleva yhdysvaltalaiskokoonpano nähdään torstaina 2. helmikuuta Tampereen Klubilla ja seuraavina iltoina Helsingissä Nosturissa ja Jyväskylässä Lutakossa.

Vuonna 2001 perustettu Kylesa kuuluu Mastodonin, Baronessin ja High on Firen tavoin raskaan vaihtoehtomusiikin eturivin bändien joukkoon. Kahden kitaristi-laulajan, basistin ja kahden rumpalin kokoonpanolla operoiva yhtye julkaisi viime syksynä viidennen studioalbuminsa Spiral Shadow. Edellisen kerran Kylesa on nähty Suomessa kesän 2010 Jurassic Rockissa.

Tässä näyte bändin tuoreimmalta levyltä.

Kaikilla kolmella keikalla nähdään myös yhdysvaltalainen screamo/hardcore-yhtye Circle Takes The Square sekä sludge- ja hardcore-vaikutteista noiserockia soittava, esimerkiksi Propagandhin ja Mastodonin kanssa kiertänyt kanadalaistrio KEN mode.

Helsingin ja Jyväskylän keikoille ei ole ikärajaa, mutta täysi-ikäisille on rajattu anniskelualue. Tampereella ikäraja on 18-vuotta. Kiertueen järjestelyissä on mukana Sue-lehti.

KEIKAT
To 2.2.2012 Tampere, Klubi
Pe 3.2.2012 Helsinki, Nosturi
La 4.2.2012 Jyväskylä, Lutakko

LIPUT
Tampere: 15 EUR +toimituskulut, ennakko: Tiketti, 17 EUR ovelta
Helsinki: 18 EUR +toimituskulut, ennakko: Tiketti

Jyväskylä: 15 EUR / Jelmun jäsenille 14 EUR+toimituskulut, ennakko: www.jelmu.net