Korjaamon vintille saapuu ruotsalainen Promise & The Monster

Ruotsalaisen laulaja-lauluntekijän Billie Lindahlin luotsaama Promise And The Monster saapuu helmikuussa Suomeen. Odotettu Suomen-keikka toteutuu Helsingin Korjaamon uudistuneella vintillä Sohva Klubilla lauantaina 18. helmikuuta. Samalla juhlitaan myös kotimaisen Nopat-yhtyeen levynjulkaisua. Keikan lipunmyynti on käynnissä Tiketissä.

Promise And The Monsterin tuorein albumi ”Red Tide” julkaistiin syksyllä ja se on keränny kehut maalailevalla tunnelmoinnillaan ja sävykkyydellään. Musiikkia on verrattu esimerkiksi Fever Rayhin, Stina Nordenstamiin, Bat For Lashesiin ja jopa Raveonettesiin.

Tässä tuoreimman levyn kakkossinkku Sand.
[youtube d2aerD-fqjQ]

Suomessa artisti on nähty taannoin Tavastialla Jose Gonzalesin lämppärinä. Alkuun Promise And The Monster esiintyi soolona, mutta sittemmin Lindahl on koonnut ympärilleen kolmihenkisen yhtyeen.

KEIKKA
La 18.2.2012 Helsinki, Korjaamon vintti
Ovet klo 20, ikäraja K-18

LIPUT:
Hinta 12 euroa + mahd. toimituskulut Tiketin myyntipisteistä
Ovelta 14 euroa, mikäli lippuja on jäljellä


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.