Korjaamon kesäpiha aukeaa huomenna

Korjaamon puutarhamainen piha kutsuu jälleen nauttimaan kesästä ja kulttuurista elävän musiikin, dj-iltojen ja kesäteatterin parissa. Akustinen, tuttuja ja tuntemattomia lauluntekijöitä esittelevä Folks-klubi muuttaa suvikaudeksi kesäpihalle. Keskiviikkoiltojen esiintyjien joukossa ovat Olavi Uusivirta duo, X Factor -voittaja Elias Hämäläinen, katusoittajista koostuva riehakas Hermanni Turkki ja omaperäinen Islaja. Britanniasta klubille saapuu sielukas Simon Kempston ja Yhdysvalloista voimakas tulkitsija Tony Lewis.

Myös jazzin ja rytmimusiikin oma klubi Souls soi kesäperjantaisin ulkolavalla. Luvassa on soulahtavaa ja jazzahtavaa fiilistelyä laidasta laitaan, esiintyjinä muun muassa Fågelhund, Half Past Never Band, Markus Holkko & Aki Haarala, The Blassics ja Jan Wälchlin soolo. Torstai-iltoina kesäpihalla tehdään tutkimusmatkoja musiikin ihmeelliseen maailmaan. Matkanjohtajiksi ovat lupautuneet muun muassa Tomutonttu, Barry Andrews’n Disko ja Jaakko Eino Kalevi & Long Sam.

Metron kesälevyt -klubilla lauantaisin ajankohtaiset vieraat soittavat lempilevyjään. Levyjä pyörittävät muun muassa Iron Sky -ohjaaja Teemu Vuorensola ja Töölö-liikkeen perustaja, kaupunginvaltuutettu Johanna Sumuvuori. Illan dj-isäntinä toimivat Perttu Häkkinen, Teemu Fiilin ja Panu Hietaneva.

Korjaamo Teatterin kesäteatterissa esitetään Linda Wallgrenin ohjaamaa kesäperformanssia Neljän pennin ooppera. Esitys muistuttaa erehdyttävästi yhteiskunnallisen operettiperinteen yhtä kulmakiveä, Bertolt Brechtin Kolmen pennin oopperaa, mutta on aito väärennös. Näyttelijöinä Teatterikorkeakoulun opiskelijat Miika Laakso, Joel Mäkinen ja Pyry Nikkilä.

Päivisin ulkona tarjoillaan salaattilounas ja kahvilan antimia erikoiskahveineen. Iltaisin kesäpihalla palvelee baari. Kesän uutuus on grilli, jossa valmistuvat kesäiset herkut. Kesäpiha on avoinna ma-la klo 11–22 ja su 11–20 lauantaista 9.6. alkaen 31.8. asti. Vapaa pääsy. Kymmenen jälkeen ilta jatkuu Korjaamon vintillä.

OHJELMA

Keskiviikkoisin
6.6. Che Guevara, Tuima + Dj Antoinette (vintillä)
13.6. Dèsiree Saarela, Terhi + Niko Aslak Peltonen
20.6. Olavi Uusivrta (duo) + Dj Harvest
27.6. Katusoittajien ilta: Veljekset Hämäläinen, Hermanni Turkki + Dj Volmari
4.7. Lisa & Dem Babies, Lotta + Dj Ikiliikkuja
11.7. Simon Kempston (UK), Karolina Sveiby + Dj Antoinette
18.7. Islaja + Dj Astro-Sofia
25.7. Lucie Niemelä, Linda Tikkanen + Dj Niko Aslak Peltonen
1.8. Anni Mattila, Minttu sekä Olli + Dj Ikiliikkuja
8.8. Tony Lewis (US), Marty the Random Guy + Dj Wagner
15.8. ilmoitetaan myöhemmin
22.8. Jaakko & Jay + Dj Wagner
29.8. ilmoitetaan myöhemmin

Torstaisin
tutkimusmatkoja musiikin ihmeellisen maailmaan, mm. Tomutonttu ja Barry Andrews’n disko.

Perjantaisin
15.6. Fågelhund
29.6. Half Past Never Band
6.7. Markus Holkko & Aki Haarala
13.7. The Blassics
27.7. Jan Wälchlin soolo

Lauantaisin
Metron kesälevyt – ajankohtaisten vieraiden lempimusiikkia, ensimmäisenä vieraana Johanna Sumuvuori 16.6.

Korjaamon kesäteatteri
Neljän pennin ooppera
Esityspäivät: ti 12.6. klo 19, ma 18.6. klo 19, ti 19.6. klo 19, ti 26.6. klo 19, ma 2.7. klo 19, ma 9.7. klo 19, ti 10.7. klo 19, ma 16.7. klo 19, ti 17.6. klo 19, ma 23.7. klo 19