Knife Party samalla myös Provinssiin

Weekend Festival ehti 25 minuuttia ennen Provinssirockia kertoa Knife Partyn kiinnittämisestä omaan lineupiinsa. Provinssi jäi tässä kisassa tosin hieman jalkoihin, kun Knife Party oli ainut uusi kiinnitys. Knife Party tulee olemaan yksi Provinssin päänimistä. Kahden Pendulum-jäsenen perustaman, eri genrejä sekoittelevan, kokoonpanon vaikutteet löytyvät electro house, dubsteb, moombahton / 110 ja drumstep -tyyleistä.

Vaikka yhtyeen uraan mahtuu vasta muutama julkaisu, sen saavutukset ovat silti merkittävät. Sen ensimmäistä ”100% No Modern Talking” -EP:tä on ladattu yli 500 000 kertaa, Facebookissa sillä on 350 000 fania, ”Internet Friends” -kappaleella on YouTubessa yli 7 miljoonaa soittokertaa ja esiintymisiä kymmenilletuhansille ihmisille suurten festivaalien pääesiintyjänä on kertynyt jo lukuisia.

Provinssin äiväkohtainen ohjelma julkistetaan 24.2. ja samalla tulevat myyntiin päiväkohtaiset liput.

Provinssirock, Seinäjoen Törnävänsaari, 27.-28.6.2014. Tähän mennessä julkistettu ohjelma on seuraava: The Prodigy (UK), M.I.A. (UK), Rudimental (UK), Dropkick Murphys (US), NONONO (SE), Karnivool (AUS), North Mississippi Allstars (US), Knife Party (AUS), Bob Wayne (US), Kolmas Nainen, Cheek, Jenni Vartiainen, Haloo Helsinki!, Turmion Kätilöt, Viikate, Risto, Sanni, Softengine.