Kesän päräyttävimmät festarivieraat: Thor

Kesän ehdottomasti oudoin ja hauskin festarivieras on Thor. Bändin keulakuva Jon Mikl Thor on kanadalainen heavyrokkari, joka tuli kuuluisaksi kehonrakennuskisoista 70-luvulla. Menestyksen myötä Jon kasasi bändin Thor And The Imps, jonka 1976 julkaistu debyyttialbumi Muscle Rock on huimaavaa hard rockin ilotulitusta, reilulla camp-huumorilla varustettuna. Kesän vierailun kunniaksi kotimainen Ektro-records julkaisee Unchained-levystä uusintapainoksen.

Thorin livekeikat ovat tunnettuja voimannäyttötempuista kuten tiilien halkaisemisesta paljaalla rinnalla. Oheisella videolla Thor taivuttaa teräspalkin paljailla hampaillaan. Tätä voit siis odottaa Sauna Open Air keikalla 7.6 klo 19.30. Tätä ei todellakaan kannatta missata!

Jos jostain syystä missaat Sauna-keikan on Thor mahdollista nähdä läheltä elävänä LevykauppaX:n ja Pitkämiehen instore-keikoilla Helsingissä seuraavalla viikolla 9.6 klo 17 LevykauppaX ja klo 19 Pitkämiehessä. Ole paikalla tai jähmety!

Thorcentralissa, Thorin virallisilla kotisivuilla on myös paljon hauskaa tutkittavaa mm. fanikuvasektio, jossa tässä näyte hardcore-fanista idolinsa Thorin kainalossa.

Lopuksi näyte Thorin näyttelijälahjoista elokuvasta Rock and Roll Nightmare (1987). Thorin roolisuoritus on lähes yhtä plastinen, kuin kumisten tupakoivien käsinukkedemonien olomuoto.

Ei tarvitse alleviivata, että elokuva on haluttu kulttiklassikko.