Kauko Röyhkä jatkaa Oulu-saagaa, nyt kaunis ja nuori Mancini saapuu hurmaamaan kylän naiset

Kauko Röyhkältä ilmestyy kuluvan syksyn aikana uusi romaani Poika Mancini sekä viime vuoden paluukeikoilta nauhoitettu Kauko Röyhkä & Narttu -livealbumi Pois valoista. Tämän lisäksi suomalaisen rockmusiikin legenda nähdään mittavalla konserttikiertueella Suomessa, joka alkaa 14.9. Porvoon Taidetehtaalta ja päättyy lokakuun 10. Helsingin Tavastia-klubille.

Ennakkomakua kaikista kolmesta on saatavilla 12.9. Helsingissä Bar Loosessa, jossa juhlistetaan molempien julkaisuiden ilmestymistä. Liken, Svart Recordsin ja Bar Loosen afterwork-tapahtuma alkaa kello 17 Kauko Röyhkän haastattelulla. Sen jälkeen esiintyvät Anna Inginmaa sekä Kauko Röyhkä soolona.

Poika Mancini on itsenäinen jatko-osa suuren suosion saaneelle, omaelämäkerralliselle Miss Farkku-Suomi -romaanille. Kaunis nuori Mancini saapuu Ouluun kuin tyhjästä hurmaamaan tytöt ja kasaamaan itselleen bändin. Kaikki uskovat, että Mancinista tulee tähti. Nuori sankari osoittautuu kuitenkin desperadoksi, joka asettaa esteitä oman menestyksensä tielle.

Kauko Röyhkä & Nartun Pois valoista – live 2012 julkaistaan 8. syyskuuta. Albumilla mukana ovat useimmat yhtyeen klassikkobiiseistä ja muutamia vähemmän tunnettuja helmiä. Niin livelevyllä kuin tulevalla konserttikiertueella bändissä ovat Kaukon lisäksi mukana Tommi Viksten (kitara), Jarmo Heikkinen (kitara), Heikki Tikka (rummut), Mats Huldén (basso) ja Pekka Gröhn (koskettimet). Rajoitettu ensipainos sisältää lisäksi bonuskappaleet Maa on voimaa ja Preerian kuu.

Ensimaistiaisena albumilta julkaistaan nimikappaleesta Pois valoista tehty musiikkivideo.

Kauko Röyhkä & Narttu kiertue 2013
14.09. Porvoo, Taidetehdas
18.09. Espoo, Sellosali
19.09. Tampere, Pakkahuone
20.09. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
21.09. Turku, Logomo
26.09. Kuopio, Henry´s Pub
27.09. Oulu, Club Teatria
28.09. Kajaani, Balls
03.10. Jyväskylä, Lutakko
04.10. Mikkeli, Naisvuoritalo
05.10. Helsinki, Tavastia