KarmaRockin studiostipendin haku jälleen käynnissä

Harjavaltalainen KarmaRock -festivaali jakaa perinteeksi muodostuneen studiostipendinsä nyt kolmatta kertaa. Stipendiä voivat hakea kaikki satakuntalaiset bändit ja muusikot tai jollain lailla satakuntalaisen mentaliteetin omakseen kokevat alan taiteilijat. Stipendi pitää sisällään kolme päivää studioaikaa Rec Room -studiossa Porissa. Äänitykset tapahtuvat ammattimuusikko ja -äänittäjä, Maj Karma -kitaristi, Häiriö Piirisen ohjastamana.

– Stipendin tarkoitus on tarjota uusille, nuorille toimijoille mahdollisuus tehdä vähintään kunnon promo, jotta saavat hommaansa uutta vauhtia, toteaa KarmaRockin festivaalijohtaja Häiriö Piirinen.

Maj Karman isännöimä KarmaRock ei julkistanut viime vuonna lainkaan esiintyjiään etukäteen. Tänä vuonna neljännesvuosisataista taivaltaan juhliva festivaali järjestetään kesällä jonain päivänä jossain päin maata. Festivaali perustettiin alun perin edesauttamaan satakuntalaisten bändien keikkatilannetta. Stipendi on luonnollinen jatkumo tälle aatteelle. Stipendihakemukset voi laittaa perusteluin ja mahdollisin ääni- ja kuvanäyttein osoitteeseen: karmarock.stipendi@gmail.com. Hakuaika on huhtikuun puoleen väliin saakka.

Festivaalin ja studiostipendin lisäksi KarmaRock tukee Satakunnan rocktoimintaa vuokraamalla huomattavasti yleistä hintatasoa halvemmalla pakettiautoa satakuntalaisille bändeille ja muuhun kulttuuritoimintaan. Ohjeet stipendin hakuun ja auton vuokraukseen löytyvät sivulta www.karmarock.com