KarmaRock tänä vuonna kuin sika säkissä

24. kerran Harjavallassa rokkaava KarmaRock ei julkista festivaaliohjelmistoaan. 25. heinäkuuta Maj Karman isännöimillä festivaaleilla on 12 esiintyjää – muuta järjestävä taho ei sitten kerrokaan.

– Nykyään ylikilpaillut festarit tekevät monenlaisia kikkakolmosia saadakseen yleisöä. Välillä mennään aika kauas itse asiasta, musiikista. Ohjelma on julkaistava vähintään 18kk ennen juhlia, että varmasti ehtii ajoissa ennen muita, paasaa festivaalijohtaja Häiriö Piirinen.

– Ja hevonpaskat, me luotamme maineeseemme ja festivaalivieraisiimme, he tietävät mitä meiltä saa. Vuosittainen yllättävä ja äkkiväärä kattauksemme antaa aina vastinetta valuutalle!

SIKA SÄKISSÄ -ennakkolippuja on myynnissä rajoitettu määrä, rajoitetun ajan, rajoitettuun hintaan. Lippuja saa KarmaRockin omasta kaupasta www.reccords.com hintaan 25 euroa eli huomattavasti halvemmalla kuin siatta säkissä.

KarmaRock24 Koulukeskuksen rannassa, Harjavallassa 25.7. Lisätietoja ennemmin tai myöhemmin. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että luottakaa kunnolla maineeseenne älkääkä kertoko missään vaiheessa ketkä festareille ovat tulossa. Vuotaa ne kuitenkin muita reittejä pitkin kuitenkin.