KarmaRock sai 1 000 500 euron tarjouksen

Harjavaltalainen rockfestivaali KarmaRock on saanut Huuto.netissä myynnin sulkeuduttua yhden huudon myynnissä olevasta festivaalistaan. Huuto on 1 000 500 euroa. Festivaali laitettiin myyntiin muutama viikko sitten ja sen lähtöhinta oli miljoona euroa.

– Mietimme jo miten toteutamme omistajanvaihdoksen, mitä juridisia toimenpiteitä se vaatii ja miten rahat jaamme, kertoo festivaalijohtaja Häiriö Piirinen.

Myyntisuunnitelma ei kuitenkaan edennyt ajatellulla tavalla, sillä huudon tehnyt ostaja otti myyjiin yhteyttä.

– Saimme huutajalta viestin, jossa sanottiin: “Sori, kaverit huusivat käyttäjälläni illanvietossa, pahoittelut teille”, Häiriö kertoo.

Näin ollen festari jatkaa myös tämän kesän jälkeen samoin omistajin.

– Meillä ei ole tietoa huutajan henkilöllisyydestä, mutta Huuto.netin huudot ovat sääntöjen mukaan sitovia. Tuskin tästä nyt kuitenkaan käräjille lähdetään kavereiden jekun takia, Häiriö arvelee.

Harjavallassa heinäkuun viimeisenä lauantaina 30.7. juhlitava festivaali täyttää tänä kesänä 25 vuotta. Maj Karma -yhtyeen isännöimät juhlat perustettiin alkujaan, jotta marginaalissa toimineella bändillä olisi edes yksi keikka vuodessa.

KarmaRockin järjestyksessään kolmas studiostipendi on myös jaettu ja sen sai Kylmä ystävä -orkesterille. Kolmen satakuntalaisen soittajan alkuvuodesta perustama bändi vakuutti raadin nyrjähtäneellä otteellaan.

– Kylmä ystävä oli stipendinhakijoista musiikillisesti mielenkiintoisin. Musa ja tekstit ovat tasapainossa keskenään, molemmat ovat silkkaa sekoilua – hyvällä tavalla, toteaa KarmaRockin stipenditoimikunnan puheenjohtaja Mape Morottaja.

KarmaRockin studiostipendi on luotu edesauttamaan satakuntalaisten bändien toimintaa ohdakkeisella taiteilijapolulla. Stipendi pitää sisällään kolme päivää studioaikaa RecRoom -studiolla Maj Karma -kitaristi, studiovelho Häiriö Piirisen johdolla.