KarmaRock julkaisi yllättäen tänä vuonna esiintyjät ennakkoon

KarmaRock on muutaman vuoden ajan pimittänyt festarin esiintyjät kokonaan, tai no tottakai sian säkissä ostaneet festarivieraat itse tapahtumassa näkivät ketkä lavalle nousevat. Nyt 28. kertaa järjestettävä KarmaRock kuitenkin paljastaa esiintyjät ennakkoon. Kattauksesta löytyy niin vanhaa, uutta, puhuttua, laulettua, raskasta kuin kevyehköäkin.

– KarmaRockin tämänvuotiset nähtävyydet ovat varsin perinteikkäitä. Perinteikäs tässä yhteydessä tarkoittaa laadukasta, monipuolista ja kustannustehokasta. Soteuudistusta ei saatu, mutta hyvä setti kumminkin, toteaa festivaalijohtaja Häiriö Piirinen.

Maailmalta kotimaan keikkalavoillekin ehtivä Swallow the Sun edustaa raskaampaa osastoa, Paperi T nuorempaa sanansäilää ja Dave Lindholmin lähes 50-vuotiselta musiikilliselta uralta löytyy kaikki mitä ihminen voi toivoa.

Tänä vuonna Koo Kuritun kirjanurkkauksessa tavataan Kiroileva Siili ja Milla Paloniemi. Kuritulla on kiireinen festivaali tulossa, sillä myös hänen molemmat bändinsä Maj Karma ja Penniless esiintyvät juhlilla.

Muut kiinnitykset ovat indie-yhtyeet The Holy, Vuoret, Lauma , rock-bändi JetBlack, kansanmusiikkiyhtye The World Mänkeri Orchestra sekä synkistelijämetallisti Oceanwake.

KarmaRock rokkaa Harjavallassa 27.7.2019.

Ennakkoliput myynnissä tapahtuman kotisivuilla.