Kanye Westin tekstari Beckille

Otetaas vielä hiukan iloa irti Kanye Westin urpoilusta Grammy-gaalassa. FunnyOrDie.com on julkaissut “Kanye Westin tekstiviestin Beckille”. Onhan tämä nyt hauskaa.

kanyetextbeck

Kanyen toikkaroinneista on otettu muutakin “iloa” irti. Garbage-vokalisti Shirley Manson on mm. antanut suoraa palautetta Kanyelle Facebookissaan.

Dear Kanye West

It is YOU who is so busy disrespecting artistry.
You disrespect your own remarkable talents and more importantly you disrespect the talent, hard work and tenacity of all artists when you go so rudely and savagely after such an accomplished and humble artist like BECK.
You make yourself look small and petty and spoilt.
In attempting to reduce the importance of one great talent over another, you make a mockery of all musicians and music from every genre, including your own.
Grow up and stop throwing your toys around.
You are making yourself look like a complete twat.

Ps.I am pretty certain Beyonce doesn’t need you fighting any battles on her account. Seems like she’s got everything covered perfectly well on her own.

Ja pannaan nyt nämä vielä tähän loppuun, kun Kanye kerran niin haluaa korostaa tuota “kärsivä taiteilija” -aluetta. Ottamatta mitään pois Beyoncélta, niin onhan tässä nyt pieni ero (oikeastaan vertailu pitäisi tehdä Kanyen ja Beckin välillä, mutta lopputulos olisi ihan sama, enkä halua olla yhtään tämän enempää kiinnostunut miehestä, joten olkoon).

artistry1

artistry2