Kaksipäiväiseksi muuttunut Provinssirock jatkuu läpi yön leirintäalueella

Uudistunut Provinssirock järjestetään tulevana kesänä kaksipäiväisenä tapahtumana ja siirtyy samalla uuteen ajankohtaan, juhannuksen jälkeiseen viikonloppuun 27.-28.6. Festivaali laajentaa ohjelmansa myös leirintäalueelle, kun Camp Provinssi liitetään osaksi festivaalialuetta, jossa ohjelma jatkuu läpi yön.

Camp Provinssissa on tarjolla jo tutuksi tulleiden aamujoogan ja Silent Discon lisäksi erikoiskeikkoja, artistivierailuja, ohjattuja ryhmäliikuntasessioita, stand-up -esityksiä ja paljon muuta. Luvassa on myös ruoanlaittoa, grillikapellimestareiksi on saapumassa tuttuja nimiä kuten mm. Kaarle Viikate.

Itse festivaalialueelle on kiinnitetty ruotsalainen pop-trio NONONO. Yhtye julkaisi syyskuussa EP:n ja ehtii vielä ennen Provinssin keikkaa julkaista ensimmäisen albuminsa. Suomessakin radiosoitossa oleva ”Pumpin Blood” on nousukiidossa olevan kolmikon debyyttisingle.

Lisää ohjelmauutisia tulossa pitkin talvea ja kevättä.

Provinssirockin Joulun erikoishintaiset kahden päivän lippupaketit ovat myynnissä Lippupisteessa ja Tiketissä 31.12.2013 saakka.

2 päivää alkaen 85 euroa
24H liput (sisältää 2 päivän festivaalilipun ja leirinnän to-su) alkaen 110 euroa
Hotellipaketti kahdelle (sisältää hotellimajoituksen kahdelle 27.-29.6. ja 2 kpl kahden päivän festivaalilippuja) alkaen 370 euroa