Kaksi lisäkiinnitystä ja yksi korvaus Rock the Beachiin

Helsingin Hietaniemen uimarannalla kesäkuussa järjestettävälle kolmipäiväiselle Rock The Beach -festivaalille on varmistunut jälleen muutama loistava esiintyjänimi. Rock The Beachiin paljon toivottu australialaisyhtye Parkway Drive ja nopean nousun yhdeksi kiinnostavimmista djent-yhtyeistä noussut Hacktivist ovat vahvistuneet esiintyjäkattaukseen. Lisäksi ruotsalainen Royal Republic on varmistunut korvaajaksi brittiyhtye Pure Lovelle, joka on joutunut perumaan kesän keikkansa ja samalla harmillisesti myös esiintymisensä Rock The Beachissa.

Aikaisemmin julkistettuja esiintyjiä ovat Green Day, Rammstein, Thirty Seconds To Mars, Paramore, Queens Of The Stone Age, Stone Sour, Billy Talent, The Gaslight Anthem, Airbourne, Enter Shikari, A Day To Remember, All Time Low, Newsted, Apulanta, Kotiteollisuus, Modestep, Graveyard, The Blackout, Palma Violets, Metz, Haloo Helsinki!, Huoratron, Zemfira, Pää Kii, Satan Takes A Holiday, Flesh Roxon ja Rolo Tomassi. Muita Rock The Beachiin saapuvia esiintyjiä julkistetaan kevään mittaan.

Parkway Drive on noussut viime vuosien aikana yhdeksi maailman arvostetuimmista metalcore-nimistä. Australian Byron Bayssa perustettu yhtye on kiertänyt viime vuodet ahkerasti ympäri maailmaa ja voittanut tiukoilla livekeikoillaan puolelleen faneja sekä metalli- että hardcore-piireistä. Bändin tuorein levy ”Atlas” julkaistiin viime syksynä.

Viimeksi helmikuussa Suomessa piipahtanut Royal Republic lukeutuu Ruotsi-rockin parhaimmistoon ja yhtye on kerännyt Suomessakin jo vahvan fanikunnan. Yhtyeen tuorein levy on viime vuonna julkaistu ”Save The Nation”, jolta nostettu ”Addictive”-single on kerännyt valtavasti radiosoittoa myös meillä.

Brittiläinen djent-viisikko Hacktivist on noussut lyhyessä ajassa suosioon julkaisemalla biisejään netissä. Esimerkiksi digitaalisesti julkaistu ”Unlike Us” -single nousi vain 48 tunnissa Amazon-nettikaupan metallimusiikkilistan kärkisijoille. Vuonna 2011 perustetun yhtyeen musikki on jännittävä yhdistelmä metallia, dubstepiä ja drum’n’bassia.

ROCK THE BEACH
Ke 26.6.2013 ja pe-la 28.-29.6.2013 Helsinki, Hietaniemen uimaranta

LIPUT
Lippupalvelun sekä Tiketin myyntipisteistä
3 päivän liput: toimituskuluineen alkaen 153,50 euroa
Päiväliput: toimituskuluineen alkaen 82,50 euroa


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.