Juuri Ruisrockissa esiintynyt Caribou omalle klbukeikalle The Circukseen

Viime viikonloppuna Ruisrockissa vieraillut Caribou palaa syksyllä klubikeikan merkeissä Suomeen. Elektronista indie-musiikkia soittava kanadalaisyhtye nähdään Helsingissä The Circuksessa maanantai-iltana 13. lokakuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin Lippupalvelussa keskiviikkona 9. heinäkuuta.

Caribou-nimen takaa löytyy tuottelias kanadalaismuusikko Daniel Snaith, joka on pääprojektinsa ohella julkaissut materiaalia myös Daphni- ja Manitoba-nimillä. Parhaillaan Snaith on yhtyeensä kanssa kiireinen lokakuun alussa ilmestyvän uuden studioalbumin ja sitä seuraavan maailmankiertueen myötä.

Neljän vuoden odotuksen päätteeksi ilmestyvä ”Our Love” on järjestyksessään neljäs Caribou-albumi ja yksi vuoden odotetuimpia indie-julkaisuja. Yhteistyössä viulutaiteilija Owen Pallettin ja kokeellisesta elektronisesta ilmaisusta tunnetun Jessy Lanzan kanssa äänitetyn levyn ensimmäinen singlelohkaisu ”Can’t Do Without You” on noussut artistin suurimmaksi hitiksi sitten ”Swim”-albumilta (2010) löytyneen ”Odessa”-kappaleen. Kahden viimeisimmän Caribou-levyn välissä Daniel Snaith julkaisi myös tekno- ja house-vaikutteisen Daphni-albumin ”Jiaolong” (2012).

Caribou on Ruisrockin ohella vieraillut live-keikalla myös kesän 2010 Flow Festivaaleilla, ja artistin toistaiseksi ainoa Suomessa soitettu klubikonsertti toteutui loppuunmyydyllä Tavastialla keväällä 2011.

KEIKKA
Ma 13.10.2014 Helsinki, The Circus

LIPUT
Myyntiin ke 9.7.2014 klo 9.00
Alk. 28 EUR, ennakko: Lippupalvelu


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.