Julma-Henrin ja RPK:n Eurocrack-debyytti on valmis

EUROCRACK on kahden pitkän linjan hiphop-artistin Julma-Henrin ja RPK:n muodostama duo, jonka debyyttialbumi ”HUUME” julkaistaan 28.6 tuplavinyylinä, kasettina, cd:nä ja USB-pillerinä. Levyn ensimmäinen varsinainen single on nimeltään “Pojat on huudeilla”.

[soundcloud params=”auto_play=false&show_comments=true”]https://soundcloud.com/fullsteam/euro-crack-pojat-on-huudeilla[/soundcloud]

“Eiköhän se perusläppä ollu jo nähty. Pyssyt, kokkelit ja pillut. Sammaa paskaa jengi jauhanu jo kakskyt vuotta. Sitä halus sekottaa hommaan diipeimpiä virtauksia ja jalostaa sen uudelle tasolle. Etsiä itse sitä. Ymmärtää kuka minä olen. Kuka silmieni takaa katsoo maailmaan. Ja sitteku se löyty niin se oli sitte siinä. Nyt olen addikti. Siitä lähtien kun testasin tätä, on tämä tila pysynyt päällä. Kuin ääniaalloilla liikkuva kulttuurimeemi, joka ei päästä irti. Miten se voiskaan päästää, kun ehkä tässä kävi niin että kaikki putsaantu pois tietoisuuden päältä ja nyt koen sen puhtaana. Euro Crack, omalla vastuulla. Mee auroraan jos flippaat”, kuvailee JLMA HNRI EUROCRACKin sanomaa.

RPK on niittänyt mainetta suomalaisen hiphopin ja elektronisen musiikin kentällä jo pitkään. Alas-radio-ohjelmaa Bassoradiossa pyörittävän tuottaja-artistin tuotantoa on kuultu muun muassa Ceebrolisticsin ja Murmurecordings-kollektiivin levyillä sekä listaykköseksikin nousseella Eevil Stöön ”Fuck Vivaldi” -albumilla.

JLMA HNRI eli Julma-Henri tunnetaan Julma-Henri & Syrjäytyneet -yhtyeen keulahahmona. Tuotteliaan artistin tunnetuimpia teoksia ovat muun muassa “Al-Qaida Finland”, ”SRJTNT vol 1” ja ”Radio Jihad”.

HUUME levy julkaistaan Fullsteamin ja Mörssi Recordsin yhteistyönä. Ahkerasti keikkaileva yhtye soittaa kesällä useita festivaali- ja klubikeikkoja.

EUROCRACK keikoilla:

07.07. Helsinki, Kuudes Aisti
19.07. Seinäjoki, Hiphop Festival
20.07. Helsinki, Hustle Helsinki Festival
26.07. Oulu, Q-stock
27.07. Himos, Pipefest
24.08. Tampere, Blockfest